Επιβεβαίωση της Ελληνικής Αυγής για την εγκατάσταση 2.000 λαθρομεταναστών στο Περιγιάλι

Επιβεβαίωση της Ελληνικής Αυγής για την εγκατάσταση 2.000 λαθρομεταναστών στο Περιγιάλι

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα η δήμαρχος Καβάλας ανακοίνωσε ότι μέχρι το Σάββατο (15 Ιουνίου 2019) θα έρθουν άλλοι 2.000 λαθρομετανάστες για την εγκατάσταση τους στο κέντρο φιλοξενίας στο στρατόπεδο Ασημακοπούλου. Και όλα αυτά έγιναν στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας μετά τις δημοτικές εκλογές το απόγευμα της Δευτέρας.

Η Ελληνική Αυγή για την Καβάλα είχε προειδοποίηση πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές ότι αναμένεται η εγκατάσταση νέων λαθρομεταναστών στο Ασημακοπούλου και τον υπαρκτό κίνδυνο υποβάθμισης της περιοχής του Περιγιαλίου. Αφού πέρασε ο κίνδυνος για την επικράτηση των απόψεων και θέσεων μας στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές το σχέδιο της κυβέρνησης προχωράει κανονικά με την ανοχή όλων των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας.

Η Ελληνική Αυγή για την Καβάλα καταγγέλλει όλους όσους με την ανοχή τους τα τελευταία 3 χρόνια δημιούργησαν το πρόβλημα και τώρα προβάλλονται ως σωτήρες της περιοχής προς χάριν φτηνής αντιπολίτευσης. Δεν θα επιτρέψουμε την υποβάθμιση και την ισλαμοποιήση της Καβάλας με την εγκατάσταση νέων λαθρομεταναστών στην πόλη μας.