Η Ελληνική Αυγή τίμησε την Εθνική Επανάσταση της 25ης Μαρτίου

Η Ελληνική Αυγή τίμησε την Εθνική Επανάσταση της 25ης Μαρτίου

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Καβάλας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας, Δημήτρη Βογιατζή, συμμετείχε στις εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου στην πόλη της Καβάλας. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης και κατόπιν πραγματοποιήθηκε η παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην παραλία της Καβάλας, κάτω από τη τη σκιά μιας τεράστιας ελληνικής σημαίας η οποία κυμάτιζε από έναν γερανό.

Από την έναρξη του ένοπλου Εθνικού Απελευθερωτικού αγώνα πέρασαν 198 χρόνια, τότε που το Έθνος πήρε τα όπλα για να αγωνιστεί ενάντια στην υποδούλωση από την τουρκοκρατία και την σκλαβιά. Σε εκείνο τον αγώνα αναδείχθηκαν οι ήρωες του γένους όπως ο Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, Μπουμπουλίνα κ.α. οι οποίοι ως πρωτεργάτες του αγώνα πολέμησαν για εννιά ολόκληρα χρόνια ενάντια στη Οθωμανική Αυτοκρατορία και τελικά βγήκαν νικητές και ζούμε σήμερα ελεύθεροι.

Παρόμοια σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τους εθνομηδενιστές και προδότες που κυβερνούν την πατρίδα που ξεπουλάν τα πάντα στο όνομα της παγκομιοσποιήσης και του ψευτοπροοδευτισμού. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε να αντιτάξουμε τον ηρωικό αγώνα του Εθνικιστικού Κινήματος που είναι η μοναδική διέξοδο στην παρακμή των κομμάτων της προδοσίας και της κλεπτοκρατίας.