ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δημήτρης Βογιατζής

Γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στην Καβάλα. Ο πατέρας του, Γιώργος Βογιατζής, ήταν εργολάβος οικοδομών και η μητέρα του, Μαρία Βογιατζή, είναι συνταξιούχος υπάλληλος των ΕΛΤΑ Καβάλας. Αποφοίτησε από το Πολυκλαδικό Λυκείο Καβάλας.

Το 2000 αποφοίτησε από το τμήμα Θετικών Επιστημών του University of Greenwich με πτυχίο Πληροφορικής, BSc (Hons) Computer Science. Μετά από συμμετοχή του σε εξετάσεις έλαβε υποτροφία για το πανεπιστήμιο της Ατλάντα στις Η.Π.Α. (University of Atlanta). Ολοκλήρωσε τις σπουδές του, το 2002, αποφοιτώντας από το Πανεπιστημίου του Middlesex με μεταπτυχιακ, MSc (Hons) Design for Interactive Media του.

Κατά τη στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός ΔΕΑ  του σώματος έρευνας – πληροφορικής. Υπηρέτησε στο Πεντάγωνο ως υπεύθυνος συστημάτων ασφαλείας και τιμήθηκε από τον διοικητή της 37ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας για την άριστη εκτέλεση των καθηκόντων του ως διευθυντής πληροφορικής. Είναι έφεδρος Ανθυπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού.

Το 2007 εργάστηκε στην εταιρία NOVA SYSTEMS στην Αθήνα ως προγραμματιστής των διατραπεζικών συστήματος της ALPHA BANK.

Από το 2008 συνέστησε εταιρία που παρέχει υπηρεσίες για την διαφήμιση και προβολή επιχειρήσεων και έχει αναλάβει με επιτυχία διαφημιστικές καμπάνιες, εκδόσεις, σχεδίαση ιστοσελίδων και εταιρικών καταλόγων για εταιρίες σε όλη την Ελλάδα.

Το 2012 εντάχθηκε στους κόλπους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και από τότε αγωνίζεται για τα δίκαια των Ελλήνων. Από το 2012 είναι γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Καβάλας και το 2016 εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Αποχώρησε από την Χρυσή Αυγή το 2019 καταγγέλλοντας την ναζιστική εγκληματική οργάνωση.

Ήταν υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2015.

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος στις 2 Σεπτεμβρίου 2019.

Ομιλεί απταίστως την Αγγλική γλώσσα.

Είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

bio-photo

Σημαντικές Ημερομηνίες

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες στην ζωή και την καριέρα του Δημήτρη Βογιατζή

Βίντεο για την Ελληνική Αυγή

Δείτε μερικά από τα σημαντικότερα βίντεο για την Ελληνική Αυγή για τον δήμο Καβάλας

Κάντε εγγραφή στα Newsletter

Με την εγγραφή στα newsletters μπορείτε να ενημερώνεστε με e-mail που θα σας αποστέλλεται για τις πρόσφατες ανανεώσεις της σελίδας μας και μελόντικες εκδηλώσεις και δράσεις.