Ελληνική Αυγή

Η Ελληνική Αυγή αποτελεί την πρόταση των Εθνικιστών για την τοπική αυτοδιοίκηση που αποτελεί την πιο κοντινή στον πολίτη εξουσία και αφορά την καθημερινότητα του.

Καλούμε όλους να στηρίξουν την Ελληνική Αυγή γιατί είμαστε η ελπίδα για το μέλλον της πόλης µας!

Η αποστολή μας

Η αποστολή µας είναι η σοβαρή ενωτική εκπροσώπηση όλων των Καβαλιώτων που αγαπούμε την πατρίδα μας και θέλουμε να αλλάξουμε την πόλη μας.  Με την συµµετοχή µας εξασφαλίζουµε την Εθνική παρέµβαση σε όλα τα σηµαντικά τοπικά ζητήματα που αφορούν το τρίπτυχο  Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια και αποτελούν τον κεντρικό πυλώνα της Ελληνικής κοινωνίας. Έχουµε την ιερή υποχρέωση να εκπροσωπήσουμε τους Καβαλιώτες που αγαπούν την πατρίδα τους και θέλουν το καλύτερο για τον τόπο µας.  

Ο Στόχος μας

Η παρουσία µας στο επόµενο δηµοτικό συµβούλιο θα αποτελέσει παράγοντα αποτροπής για όλα τα δεινά που έρχονται στην πόλη µας. Ο αγώνας αυτός αποτελεί τη µεγαλύτερη ελπίδα και εξασφάλιση για το µέλλον της πόλης µας. Ο,τιδήποτε άλλο είναι συµβιβασµός και απλώς συνδράµει το σάπιο και διεφθαρµένο πολιτικό σύστηµα στην πορεία σήψης και παρακµής.

 

Κάντε εγγραφή στα Newsletter

Με την εγγραφή στα newsletters μπορείτε να ενημερώνεστε με e-mail που θα σας αποστέλλεται για τις πρόσφατες ανανεώσεις της σελίδας μας και μελόντικες εκδηλώσεις και δράσεις.