Συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου κατοίκων Περιγιαλίου Καβάλας

Συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου κατοίκων Περιγιαλίου Καβάλας

Ο υποψήφιος δήμαρχος με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την Καβάλα, Δημήτρης Βογιατζής, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου κατοίκων Περιγιαλίου για τα προβλήματα που αφορούν την συνοικία. Κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στους κατοίκους από την εγκατάσταση του κέντρου φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στην περιοχή.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αριστείδης Κουμουσίδης, αναφέρθηκε στην υποβάθμιση της περιοχής και στις ευθύνες που έχει η. τωρινή διοίκηση του δήμου Καβάλας σχετικά με την διαχείριση του προβλήματος και την εγκατάσταση του κέντρο εντός του αστικού ιστού της πόλης μας. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην αύξηση των διαρρήξεων και άλλων παράνομων ενεργειών στην περιοχή και μίλησε για άνοιγμα στην περίφραξη από το οποίο εξέρχονται τις βράδυνες ώρες και για συλλήψεις από την ομάδα ΔΙΑΣ.

Από την πλευρά μας η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ξεκαθάρισε ότι μοναδική λύση το κλείσιμο του κέντρου φιλοξενίας και η απομάκρυνση από την πόλη μας των λαθρομεταναστών. Αυτό πρακτικά μπορεί να γίνει με σοβαρές πιέσεις που μπορούν να ασκηθούν προς την κυβέρνηση με μαζικές κινητοποιήσεις όπως είχαν πραγματοποιηθεί στο παρελθόν για τους απολυμένους της ΒΦΛ, με μια 24ώρη απεργία όπως αυτή που κήρυξαν οι τοπικοί φορείς στην Σάμο κ.α.